Mekke og lagringslokalet på Bergen Bug House, BBH.

VWACB har nå fått sitt eget mekke- og lagringslokale på Bergen Bug House på Breistein. I august 2009 kom vi over et egnet lokale på Breistein i Åsane, og leieavtale ble inngått. Året etter ble våre lokaler på Breistein kalt ”Bergen Bug House” eller BBH, etter en navnekonkurranse blant klubbens medlemmer. Lokalet er totalt på ca. 800 m2, av dette opptar klubblokalet ca. 50 m2. Mekkelokalet er på ca. 450 m2, mens lagringslokalet da er på ca. 300 m2. Her har klubben også endelig plass til lagring av sine to biler; Onkel Rolf og Klubbussen.

Om en ønsker å sette seg på liste for lagrings- eller mekkeplass, send en e-post til: klubblokalet@vwacb.com. Listen er offentlig og ligger her: http://www.forum.vwacb.com/index.php?topic=1911.0.

For noen få kroner kan du leie korttidsplass på BBH. Ønsker du å korttidsleie plass i midtgangen, på løftebukken eller å bruke sandblåsekabinettet, da må du booke tid. Mer info og link til bookingen finner du her: http://www.forum.vwacb.com/index.php?topic=2302.0.

Tilgang til lokalet gis da via sms en times tid før tiden du har booket. Du bruker så mobiltelefonen din til å ringe adgangssystemet som da åpner døren for deg til BBH.

OBS: Klubbens lokaler på BBH har alarm, overvåket adgangssystem og kameraovervåking!

Kartlink til BBH, Breisteinsvollen 22: http://kart.gulesider.no/m/Ij93N

 

Tilbake