Bug Out 2008

Tekst: Kristian
Foto: Jonn-Stian og Frode

Den 24. og 25. mai gikk Bug Out 2008 av stabelen, og som vanlig var vi å finne på Bergenhus festning. Bergen viste seg fram fra sin beste side med strålende sol fra en nesten skyfri himmel. Styret var på plass klokken 07:30 for å rigge til utstilling, det er mye som skal organiseres denne dagen og nytt av året var at VWACB skulle prøve seg med matsalg. Vi har gått til innkjøp av et nytt telt/salgsbod slik at vi fikk skilt matsalg fra klubbeffektsalg. Siden det var første gangen VWACB hadde salg av mat og drikke, regnet vi med at vi hadde tatt skikkelig hardt i når vi kjøpte inn både pølser og brus, der tok vi skammelig feil. Hundre pølser og brød gikk unna i rekordfart, sjokoladekake og eplekake likeså og i tillegg hadde vi altså kaffe på termoser, og brus nedkjølt av knust is.

Fra portene ble åpnet klokken 1130 og fram til de stengte klokken 1500, var det et jevnt sig med både luftkjølte og publikummere. Vi talte 54 biler og 260 besøkende, dette er ikke rekord men et bra oppmøte likevel. Vi savner biler fra andre klubber i landet, men det kan jo endre seg det og når de ser hvor vellykket VWACBs arrangementer er! Det var ikke så mange som hadde deler til salgs i år men det var nok noen som gjorde en god handel for det, delesalg setter en ekstra spiss på treff som dette.

Styret i VWACB vil takke alle som hjalp til med diverse gjøremål (før, under og etter treffet), vakter, matselgere, riggere, deltakere og ikke minst forsvaret for lån av plassen. Vi hadde ikke klart det uten dere!

Premiene i år ble laget av Gaute Barstad (Alutig) og de fikk vi veldig mye skryt av!
Så, stor takk til Gaute som stilte seg villig til å ta på seg et så stort prosjekt for klubben.

De premierte:
Fineste T1: 1958 mod - eier Frode Algrøy
Fineste ombygde T1: 1974 1303 - eier Morten Nilsen
Fineste T2: 1964 Ambulanse - eier Roy Fagerholt
Fineste T3/4: 1963 Notch - eier Kristian Gelin
Fineste bil: 1967 Karmann Ghia - eier Bjørn Hjellestad

Vi gratulerer!