Er den enda til salgs? - [Vi tar den!]

Klubbens rubbhall blir endelig solgt og dermed har vårt transportable klubbstand gått over i historien. Da var det endelig fritt frem for å kjøpe vår nye stolthet...
Vanligvis skal en 1967 mod. ha todelt frontrute, men vår bil er produsert på slutten av 1968 og har derfor fått den store frontruten. Bilen har hatt samme eier fra 1967-1995! Den ble da brukt av en revmatiker forening, så det er ikke første gang den er klubbil! En av de faste sjåførene i foreningen overtok transporteren i 1995 og eide den frem til lørdag 11/08 2001, klokken 10.05. Bilen har hatt en rolig tilværelse og har stått mesteparten av sitt parkerte liv innendørs. Totalt har den trillet 79.500 km. ved overtakelse. Den ble omlakkert for 4 år siden i sin originale røde farve.


Selv om vi ble kastet ut fra møtelokalet vårt på Damsgård, vil det ikke bli noe problem å finne egnet sted til fremtidige medlemsmøter; 8 seter gjør at det er plass i massevis. Og skulle det komme én mer enn vanlig, så kan han vel sitte på gulvet?  :-)